Fødevareindustrien

Fødevareindustrien

Rør- og Pladebearbejdning til Fødevarebranchen

Hos jpbc er vi en pålidelig underleverandør med mange års erfaring i at levere rør- og pladebearbejdningsløsninger til fødevareindustrien. Vores primære fokus er at levere præcise og pålidelige komponenter, der lever op til de strenge krav, som branchen stiller. Ved hjælp af vores moderne teknologi og avancerede produktionsmetoder sikrer vi, at hver enkelt komponent overholder de nødvendige specifikationer og tolerancer – uanset om det drejer sig om små præcisionsdele eller komplekse samlinger.

Avanceret teknologi og præcisionsfremstilling

Vores topmoderne maskinpark, understøttet af et erfarent team, er designet til at håndtere både komplicerede og utraditionelle projekter. Vi fungerer ikke kun som en leverandør, men som din partner og rådgiver gennem hele processen – fra idé til færdigt produkt.

Blandt vores kernekompetencer er laserskæring af både rør og plader, hvor vi leverer skæringer med høj præcision og effektivitet. Uanset om du har brug for komplekse geometrier, små eller store serier, skræddersyr vi løsninger, der imødekommer dine krav til både kvalitet og hurtig leveringstid. Vi besidder også ekspertise i en række svejsemetoder og -processer, herunder manuel, laser- og robotsvejsning, hvilket gør os i stand til at tilbyde den optimale svejseløsning til netop din opgave.

Læs mere om svejsning her

Certificeret Kvalitet med EN 1090-Standarden

Vi er certificeret efter EN 1090-standarden, hvilket betyder, at vores fremstillingsprocesser og materialer lever op til de højeste kvalitetsstandarder. For dig som kunde betyder det, at du kan forvente produkter af høj kvalitet, der opfylder alle gældende krav og reguleringer.

Læs mere og se certificeringer her

Brancher

Poul Vistisen, Salgschef, jpbc

Få professionel hjælp - Ring til Poul

+45 81 40 20 21

Branchespecifikke
metalbearbejdningsløsninger
– Kontakt os i dag

Vil du vide mere om skræddersyede metalbearbejdningsløsninger til din branche? Kontakt vores salgsteam og hør, hvordan vi kan sikre kvalitet og præcision i dit næste projekt.