Byggeri

Byggeri

Specialiseret metalbearbejdning til byggebranchen

jpbc er en førende leverandør af rør- og pladebearbejdningsløsninger til byggebranchen. Vi tilbyder en bred vifte af præcise og pålidelige komponenter, der anvendes i både infrastrukturelle projekter og opførelse af boliger samt erhvervsejendomme. Vores produkter er designet til at sikre maksimal holdbarhed og pålidelighed under selv de mest krævende forhold.

XL rørlaserskæring til byggeindustrien

Med vores LT14 Fiber rørlaserskærer har vi kapaciteten til at bearbejde elementer med en vægt på op til 135 kg pr. meter. Denne avancerede teknologi gør det muligt for os at levere skræddersyede løsninger inden for byggeri og konstruktion, især ved bearbejdning af bygningsstål.

Læs mere om rørlaserskæring XL her

Innovative løsninger til moderne byggeri

Hos jpbc lægger vi stor vægt på innovation og kvalitet. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at udvikle løsninger, der imødekommer kravene til moderne byggeri og arkitektur. Uanset om det drejer sig om strukturelle komponenter eller specialløsninger, bidrager vi til byggeprojektets succes med vores skræddersyede metalbearbejdningsløsninger.

CE-mærkning og sporbarhed for bygningsstål

Hos jpbc kan vi sikre at stålkonstruktioner til byggebranchen overholder de nødvendige standarder for CE-mærkning og sporbarhed. Vores ISO 9001-certificering garanterer, at hver komponent er fremstillet i henhold til de højeste kvalitetskrav, med fuld dokumentation og sporbarhed gennem hele produktionsprocessen. Dette giver sikkerhed for, at det anvendte stål er CE-mærket og lever op til gældende lovkrav, hvilket er afgørende for sikkerheden og holdbarheden i dine byggeprojekter.

Læs mere og se certificeringer

Styrk dine byggeprojekter med holdbare løsninger

Leder du efter pålidelige og innovative metalbearbejdningsløsninger til dit næste byggeprojekt? Hos JPBC leverer vi komponenter, der er afgørende for det moderne byggeri. Kontakt os for at diskutere, hvordan vi kan hjælpe med at udvikle skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke projektbehov.

Brancher

Poul Vistisen, Salgschef, jpbc

Få professionel hjælp - Ring til Poul

+45 81 40 20 21

Branchespecifikke
metalbearbejdningsløsninger
– Kontakt os i dag

Vil du vide mere om skræddersyede metalbearbejdningsløsninger til din branche? Kontakt vores salgsteam og hør, hvordan vi kan sikre kvalitet og præcision i dit næste projekt.