Samarbejde der baner vejen for teknisk innovation: jpbc og AAU Racing

jpbc og AAU Racing

Hos jpbc er vi stolte af at kunne bidrage til udviklingen af fremtidens ingeniører gennem vores samarbejde med AAU Racing, et studiedrevet raceteam fra Aalborg Universitet. Holdet består af studerende fra forskellige fagområder, men primært ingeniørstuderende, der arbejder sammen om at designe og bygge en racerbil til internationale Formel Student-konkurrencer.

AAU Racing deltager årligt i prestigefyldte løb på verdensberømte baner som Silverstone og Hockenheim, og deres racerbil konkurrerer mod nogle af de bedste universiteter i verden. For de studerende handler projektet ikke kun om at bygge en bil, men også om at få praktisk erfaring inden for både teknik og forretningsudvikling. Holdet står for hele processen – fra design og konstruktion til markedsføring og sponsorater, hvilket giver mulighed for en unik hands-on erfaring ved at kombinerer teori og praksis på højeste niveau.

Fra passion til profession: jpbc og AAU Racing i tæt samarbejde

jpbc har gennem flere år indgået et tæt samarbejde med AAU Racing for at støtte unge talenter med en passion for teknisk innovation. Partnerskabet begyndte, da JPBC så muligheden for at bidrage til studerendes udvikling i et krævende projekt, hvor de designer og bygger racerbiler. Frederik Skriver, som arbejder med teknisk salg hos jpbc og selv har erfaring fra motorsport, har spillet en central rolle i at styrke båndet mellem de to organisationer.

“At arbejde med AAU Racing har givet mig muligheden for at dele min passion for motorsport og samtidig støtte unge talenter i deres rejse mod at blive fremtidens ingeniører,” siger Frederik Skriver.

Vores rolle som Silver Sponsor

Vores primære bidrag i samarbejdet med AAU Racing består i at levere præcis rørlaserskæring til bilens chassis. Vi sørger for, at rørene bliver skåret med den nøjagtighed, der er nødvendig for at sikre, at chassiset kan bære motoren, hjulophæng og andre vigtige komponenter. AAU Racing leverer det tekniske tegningsmateriale, og vores avancerede teknologi og ekspertise inden for rørlaserskæring sikrer, at alle dele lever op til de strenge krav om sikkerhed og ydeevne.

jpbc’s teknologiske knowhow er afgørende for, at AAU Racing kan skabe en racerbil, der både opfylder de højeste standarder inden for performance og beskytter føreren under krævende forhold, herunder mod sammenstød og ulykker.

Læs mere om rørlaserskæring her: https://www.jpbc.dk/produkter/roerlaserskaering/

AAU Racing om samarbejdet

Hos AAU Racing er samarbejdet med virksomheder som jpbc afgørende for, at teamet kan omsætte deres tekniske viden til praksis. Sponsorerne bidrager med både ekspertise og ressourcer, som gør det muligt for de studerende at arbejde med virkelige industrielle processer og materialer. Dette skaber et tæt bånd mellem teori og praksis, som er med til at forberede dem på fremtidens udfordringer.

Kenneth Ericon Andersen, der studerer til maskiningeniør og netop er begyndt på sin kandidatuddannelse, har været en del af AAU Racing i tre år – helt siden sin første dag på universitetet. De seneste to år har han fungeret som teknisk leder for teamet, og han fremhæver jpbc’s deltagelse, præcision og pålidelighed som en af de afgørende faktorer for holdets succes. 

“jpbc har givet os en præcision i vores arbejde, som vi ikke kunne have opnået uden deres ekspertise inden for rørlaserskæring. Deres leverancer er altid af højeste kvalitet, og vi har oplevet en professionel og respektfuld behandling gennem hele processen.”

Kenneth understreger også, hvordan samarbejdet med jpbc har givet de studerende værdifuld indsigt i industriens arbejdsmetoder:

“Samarbejdet har lært os at navigere i virkelighedens krav og standarder. Vi har fået erfaring med at levere arbejde af høj standard og overholde stramme deadlines – færdigheder, som er afgørende for vores fremtidige succes i branchen.”

Fordelene ved at arbejde med unge talenter

jpbc ser stor værdi i at samarbejde med de unge ingeniørstuderende, da det ikke kun handler om at støtte et projekt, men også om at fremme innovation. Henrik Høgh udtaler:

“Når vi arbejder med de unge ingeniører, viser vi dem mulighederne med laserskæring og bidrager til deres faglige udvikling. Forhåbentlig kan de tage denne viden med sig ud i branchen, hvor den vil gavne dem – og måske endda os – i fremtiden.”

Samarbejdet giver også jpbc muligheden for at udbrede kendskabet til vores teknologier og løsninger blandt fremtidens ingeniører. Det er en investering i at skabe stærke relationer og et godt omdømme blandt de unge talenter, der en dag kan blive vores fremtidige kolleger og partnere.

Fremtiden for samarbejdet

Hos jpbc ser vi frem til at fortsætte vores rolle som samarbejdspartner og sponsor i mange år fremover. Henrik Høgh udtaler:

“Vi håber at kunne fortsætte med at levere præcise rørlaserskæringer til deres chassis i mange år endnu. Hver ny bil bringer sine egne udfordringer, men vi er altid klar til at levere den kvalitet og præcision, som AAU Racing har brug for.”

Frederik Skriver deler entusiasmen: “At følge de studerende i deres arbejde med at bygge en bil fra bunden er en imponerende rejse. Vi er stolte af at bidrage til deres udvikling og ser frem til at se, hvad fremtiden bringer for AAU Racing”

Samarbejdet mellem jpbc og AAU Racing er et tydeligt eksempel på, hvordan vi i erhvervslivet kan støtte udviklingen af unge talenter. Kombinationen af AAU Racings passion og vores tekniske ekspertise har skabt noget stærkt og værdifuldt.

Få tilsendt seneste nyt fra jpbc

Få viden om vores seneste projekter, branchenyt, nyheder om bæredygtig produktion samt invitationer til arrangementer

Bare rolig - vi passer godt på din mail, og vi spammer ikke!